Samtalekveld 27. september: Gud og det vonde

Temaet er "Gud og det vonde" når forfatter Torborg Aalen Leenderts kommer til temakveld i Olavskirken ved Modum Bad torsdag 27. september.

Nyhetsartikkel publisert 18/09/18

Torborg Aalen Leenderts

Våren 2018 utga Torborg Aalen Leenderts boken “I møte med lidelsen – finnes det en kjærlig Gud?” (Kom Forlag). Boken er skrevet med ståsted hos det lidende menneske. Forfatteren bringer inn stemmer fra både barn og voksne som på ulikt vis er rammet av livets smerte. Boken er en søken etter kjærlighetens Gud i det vonde. Blant bokens temaer kan nevnes gudsanklage, religiøse skader, livsforsoning, tilgivelse og håp.

Et møte

Samtalekvelden i Olavskirken torsdag 27. september kl 20 blir et møte med forfatteren der flere av disse temaene får fokus. Samtalen rammes inn av musikk og en kort kveldsbønn. Det er fri entré.

Sant om Gud – og livet

Torborg Aalen Leenderts er pensjonert førstelektor og sosionom med videreutdanning i familieterapi. Hun har gjennom mange år kombinert yrkesfaglig praksis med undervisning i diakonale høyskoler – noe som har gitt henne et sterkt engasjement når det gjelder å snakke tilstrekkelig sant både om Gud og livet.

 

 

Dag: torsdag 27. september
Kl    : 20.00
Sted: Olavskirken
Fri entré

 

 

31.08.2018
infoleder@modum-bad.no

 

Share Button
Print Friendly and PDF