Samlivskurs i egen stue

Nå kan du ta et digitalt samlivskurs sammen med din partner hjemme i deres egen stue. – E-PREP er et digitalt samlivskurs basert på programmet PREP, sier prosjektleder Bente Barstad.

Nyhetsartikkel publisert 06/05/22

PREP passer for alle par. Det er mulig å skape samliv som kan være gode livet igjennom, er PREP-programmets optimistiske hovedbudskap.

 

Bente Barstad

Nå kan du ta et digitalt samlivskurs sammen med din partner hjemme i deres egen stue.
– E-PREP er et digitalt samlivskurs basert på programmet PREP. Målet er å styrke det positive i forholdet og forebygge negativ utvikling, sier prosjektleder og psykologspesialist Bente Barstad.

Kjøp kurset her

Lansert i mai

PREP tilbyr kunnskap og praktiske redskaper som kan brukes i samspillet mellom deg og din partner i hverdagen hjemme.
– Programmet er basert på over 40 års forskning på parsamspill. Millioner av par har på verdensbasis fått hjelp gjennom samlivskurset. PREP-programmets optimistiske hovedbudskap er at det er mulig å skape samliv som kan være gode livet igjennom, sier Barstad.

Ti økter

Psykologspesialisten har vært leder for prosjektet med å lage den digitale utgaven av PREP. Den ble lansert 6. mai 2022.
E-PREP er et e-læringsprogram med ti undervisningsøkter. Undervisningen foregår på norsk.
– Øktene handler om temaer som er viktige i parforhold generelt. Det gjelder hvordan par kan få til god kommunikasjon, hvordan oppdage negative konfliktmønstre, hvordan finne fram til en problemløsningsmodell og betydningen av glede og vennskap gjennom samlivet, bare for å nevne noe, sier Barstad.

«Veldig fornøyd med å ha fått konkrete redskaper og tro på at problemer er løsbare»
Tidligere PREP-kursdeltager

 

Oppgaver

Parene inviteres også til individuelle oppgaver, og oppgaver som de kan gjøre sammen. Det gir også praktiske verktøy for å styrke det positive i forholdet, samt å forebygge eller snu negativ utvikling eller mønstre,.
– Å sette av tid til kurs hjemme i egen stue, er en god investering i parforholdet, sier Barstad.
Rammer for kurset
Ved kjøp av e-PREP får dere digital tilgang til sentrale deler av samlivskurset PREP direkte hjem i egen stue. Tilgangen varer i tre måneder, med mulighet til forlengelse.

«Jeg syns kurset traff midt i hjertet. Gode verktøy som vi kan bruke»
Tidligere PREP-kursdeltager

 

Les mer om Modum Bads samtale- og kurstilbud for par.
Se innslag på TV Modum fra lanseringen av e-PREP

06.05.22
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF