Rådgiver for nytt TV-program

Familieterapeut Lars-Ole Gjermundbo har vært faglig rådgiver for det nye TV-programmet GIFT som starter på NRK onsdag 14. oktober.

Nyhetsartikkel publisert 12/10/20

Lars-Ole Gjermundbo har vært faglig rådgiver for NRK-redaksjonen under utvikling av programmet GIFT som starter onsdag 14. oktober. FOTO: Unni Tobiassen Lie.

I det nye samlivsprogrammet ønsker NRK å få fram det positive i samlivet.
– Målet med programmet er å inspirere folk til å gjenoppdage kjæresten sin og inspirere til gode samtaler. Det er et feelgoodprogram med varme og mening, sier prosjektleder Kjersti Brokhaug i NRK.
Hun har tidligere stått bak programmer som: Helene sjekker inn, Hva feiler det deg, Ikke spør om det og Puls.

Dette er paret Stine og Jacob som vi møter i programmet GIFT. Foto: NRK.

– Sparringspartner

Lars-Ole Gjermundbo har vært faglig rådgiver for redaksjonen under utvikling av programmet. Til daglig jobber han som terapeut i Familieavdelingen ved Modum Bad. Han har også holdt PREP-samlivskurs i mange år.
– Gjermundbo har relevant bakgrunn og var derfor en god faglig sparringspartner og rådgiver for oss, sier Brokhaug.

Små grep

– Dette er veldig gøy å få være med på – og veldig viktig, sier Gjermundbo.
Han mener samlivsprogrammer altfor ofte setter søkelyset på utfordringer og vanskeligheter.
– Her ønsker man å få fram det positive i samlivet. Det er mulig å få det bedre bare med små grep. Tilbringer man tid med å gjøre gode og positive ting sammen, blir det også lettere å snakke om det vanskelige.

– Vi har invitert sju ulike par til å svare på en bunke ukjente spørsmål. Du vil møte ett par i hver episode – og du vil møte par i ulik alder og med ulik bakgrunn, sier prosjektleder Kjersti Brokhaug i NRK. Her er det paret Guro og Andre som svarer på spørsmål. FOTO: NRK.

12.10.20
infoleder@modum-bad.no

 

Share Button
Print Friendly and PDF