Psykolog med fiolin og fele

Få hvilepuls når Modum Bads egen psykolog og musiker spiller klassiske perler, folkemusikk og egenskrevet musikk på fiolin og hardingfele i Olavskirken 24. april.

Nyhetsartikkel publisert 10/03/23

Gunn Inga Schiager Tofsrud med sin fiolin

Gunn Inga Schiager Tofsrud er bosatt i Vikersund og jobber som psykolog på Modum Bad.

Mandag 24. april vil Gunn Inga Schiager Tofsrud holde konsert i Olavskirken. Tofsrud jobber til daglig som psykolog på Modum Bad, men pasienter og ansatte har i flere sammenhenger også fått stifte bekjentskap med henne som en svært dyktig musiker.

– Teft og overskudd

– Det er ekstra gledelig å kunne invitere til konsert med en av våre egne ansatte, sier kulturleder Hans Olav Baden.
– Dette blir en fin vårkveld i Olavskirken med en svært dyktig, allsidig og leken musiker. Tofsruds musikalske teft og overskudd er bemerkelsesverdig. Om det er klassisk musikk, folkemusikk, eller improvisasjon. Hun imponerer stadig.

Gunn Inga er klassisk skolert fiolinist, men har de senere årene også spilt mer og mer folkemusikk. Særlig hardingfela har fått en stor plass i hjertet hennes.

 

Egenkomponert

Gunn Inga Schiager Tofsrud er klassisk skolert fiolinist, og kjenner seg mest hjemme i dette landskapet. Samtidig har hun de senere årene spilt mer og mer folkemusikk, hvor særlig hardingfela har fått en stor plass i hjertet hennes. Dette har vært med på å forme hennes musikalske uttrykk. Sammen med erfaring fra ulike band og musikkstiler, har det bidratt til å gjøre henne til en allsidig og fleksibel fiolinist.
– Tofsrud synes det er spennende å finne sitt eget uttrykk gjennom egenkomponert musikk. Hun er også en svært dyktig improvisator, sier Baden.

Musikk i stillhetens rom

Hvilepuls er en konsertserie i Olavskirken på Modum Bad. Kirkerommet fylles med lavmælte og vakre toner fra én eller to musikere. En meditativ konsertserie hvor rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.

Mandag 24. april kl. 20.
Modum Bad, Olavskirken
Kjøp billetter her

 

15.03.23
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF