Pianotalent til Olavskirken

– Om ti år vil du kunne skryte av at du hørte Mikkel Berg-Eriksen på en av hans tidlige konserter, sier kulturleder Hans Olav Baden. Han lover en heftig opplevelse med et av landets fremste pianotalenter onsdag 16. november.

Nyhetsartikkel publisert 07/11/22

Mikkel Berg-Eriksen begynte å spille piano først da han var elleve år. På rekordtid er han blitt et av landets største talenter på piano.

– Mikkel Berg-Eriksen er usedvanlig musikalsk og teknisk begavet, og har markert seg som en av Norges mest talentfulle pianister sier Baden.

Startet som 11-åring

Den unge pianisten ble født i Oslo i 2002 og startet å spille piano først da han var elleve år. Til tross for sin unge alder har han rukket å ha mesterklasser med størrelser som Leiv Ove Andsnes, Håkon Austbø og Christian Ihle Hadland. Berg-Eriksen er en av få utvalgt som deltager i professor Jiri Hlinkas klaverakademi, i et internasjonalt fellesskap med andre unge pianister på høyeste nivå.

“Flygelet vil plasseres midt i rommet på denne hvilepulskonserten i Olavskirken”

 

Piano midt i rommet

På hvilepulskonserten i Olavskirken plasseres denne gang flygelet midt i rommet.
– Publikum vil dermed få en ekstra nær og intim opplevelse av den begavede og dyktige pianisten, sier Baden.
Hvilepuls er en meditativ konsertserie i Olavskirken på Modum Bad. Midt i uka fylles kirkerommet med lavmælte og vakre toner fra én eller to musikere. Rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.

Onsdag 16. november kl. 20
Olavskirken, Modum Bad
Kjøp billett her. 

Se hele vårt kulturprogram her.

071122
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF