Elvis-imitatoren Kjell Elvis holder konsert på årets opplevelsesdag.

Elvis kommer til Opplevelsesdagen 2014. Kommer du?

Nyhetsartikkel publisert 01/04/14

Kjell ElvisDen norske Elvis-imitatoren Kjell Elvis alias Kjell Henning Bjørnestad holder konsert i parken på Opplevelsesdagen. Han er den eneste fulltids profesjonelle Elvis-imitator i Skandinavia.

Den norske Elvis-imitatoren Kjell Elvis alias Kjell Henning Bjørnestad kommer til Opplevelsesdagen på Modum Bad onsdag 4. juni. Han vil holde den avsluttende utendørskonserten i parken. Men før den tid er det duket for mye aktivitet og mange opplevelser i området rundt Modum Bad.

Mosjon og moro

Opplevelsesdagen er en dag der mosjon, avkobling, underholdning og fellesskap står i sentrum. Brukere, pasienter og ansatte ved institusjoner innenfor psykisk helsevern på østlandsområdet inviteres til å delta. Fra Modum Bad stiller også de fleste pasienter og ansatte som deltakere denne dagen.

Opplevelsesdagen 2014
Fra oppvarmingen på Opplevelsesdagen 5. juni 2013.

Aktiviteter

Deltakerne kan velge mellom to hovedaktiviteter: lagkonkurranse og opplevelsesvandring.
LAGKONKURRANSEN er en løype i terrenget med åtte utfordrende oppgaver som hvert lag skal løse. Styrke, utholdenhet, kreativitet og kunnskap er temaer for oppgavene. Her kan det meldes på lag med seks – åtte deltakere (hvorav minst en ansatt). De tre beste lagene blir premiert.

OPPLEVELSESVANDRINGEN er en mindre krevende fysisk rundttur. Her er det også innlagte poster underveis. Deltakerne får opplevelser i form av natur, musikk, lek og bruk av sansene.

Etter hovedaktivitetene blir det lapskaus og kringle i parken. Deretter er det fritt fram for valgfrie aktiviteter i parken, som ballspill, bruhopping, tautrekking og utesjakk m.m.

"Elvis" kommer

I år er det "Kjell Elvis" som holder konsert i parken under Opplevelsesdagen. Kjell Elvis egentlig Kjell Henning Bjørnestad og er en norsk Elvis-imitator. Han er den eneste fulltids profesjonelle Elvis-imitator i Skandinavia. Bjørnestad ble kåret til Europas beste Elvis-imitator i en konkurranse i 2006 og fikk tredjeplass i verdensmesterskapet for Elvis-imitatorer samme år.

Meld på din institusjon

Opplevelsesdagen starter med registrering kl 9 onsdag 4. juni og avsluttes med konserten i parken kl 14.30. Dersom din institusjon har lyst til å delta, ta kontakt: tove.bergsrud@modum-bad.no innen 23. mai. De som har deltatt tidligere får automatisk tilsendt invitasjon til årets arrangement.  Pris: 200 kr per deltaker – inkluderer lapskaus, kringle og sveler samt konsert).

Her kan du se flere bilder fra Opplevelsesdagen 2013.

PROGRAM
09.00 – 09.45 Registrering
10.00 – 10.10 Åpning
10.10 – 10.20 Oppvarming
10.20 – 12.00 Opplevelsesvandring og lagkonkurranse
12.00 – 13.00  Lunsj. Loddtrekning/gave på startnummer
13.00 – 14.15 Valgfrie aktiviteter: Ballspill, bruhopping, tautrekking, utesjakk m.m.
14.30 – 15.30 Parkkonsert med Kjell Elvis

Share Button
Print Friendly and PDF