Nyåpning etter brann – inviterer til åpent hus

Institutt for Sjelesorg åpner nybygget etter brannen. Leder Kristin Leite inviterer til åpen dag søndag 26. august.

Nyhetsartikkel publisert 08/08/18

– Velkommen til oss den 26. august, sier Kristin Leite som er daglig leder ved Institutt for Sjelesorg. Dette bildet ble tatt i juni. Nå står det nye bygget straks ferdig.

Institutt for Sjelesorg ble rammet av brann i 2015. Nå står et flunkende nytt overnattingsbygg på samme sted som det gamle bygget lå. I tillegg har Instituttet fått en ny og moderne amfisal som skal brukes til kurs og undervisning.

Åpen dag

Søndag 26. august åpner leder Kristin Leite dørene for alle som har lyst til å se det nye bygget.
– Vi gleder oss veldig til å vise det fram, sier leder Kristin Leite.
Hun og staben har vært gjennom en utfordrende periode. I dag står 15 nye overnattingsrom med bad ferdig og venter på gjester og kursdeltakere på Instituttet. Den nye amfisalen har 44 sitteplasser, og slipper naturen og lyset inn på en flott måte gjennom de store glassflatene.
– Dette blir helt fantastisk og gir oss mange nye muligheter, sier Leite.

“Alle er hjertelig velkommen til både
gudstjeneste, kirkekaffe og omvisning”

Travel innspurt

Sammen med sin stab har hun levd med byggevirksomhet rundt ørene det siste året. Det har også Instituttets mange gjester. Nå ser alle frem til en frisk start i de nye lokalene.
Driftssjef og prosjektleder Finn Ellingsrud forteller at håndverkerne har hatt en travel innspurt for å få bygget ferdig.
– Det har vært jobbet på spreng i hele sommer. Vi gleder oss veldig til å fullføre bygget.

Åpen dag

Søndag 26. august blir det gudstjeneste i Olavskirken kl 11.00. Etterpå blir det åpent hus med kirkekaffe og omvisning i det nye bygget.
– Alle er hjertelig velkommen til både gudstjeneste, kirkekaffe og omvisning, sier Kristin Leite.

 

Driftssjef og prosjektleder Finn Ellingsrud (fra v.), instituttleder Kristin Leite og byggmester Terje Jacobsen avbildet i inngangspartiet til det nye bygget før sommeren. Det er arkitektfirmaet Logg Arkitekter som har tegnet det nye bygget.

08.08.18
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF