Beate ble sin egen kognitive terapeut

Beate Winthers har skrevet bok om sin angst og hvordan hun klarte å komme fri.

Nyhetsartikkel publisert 04/04/11

Beate Winther (61) ble rammet av angst – en lammende angst som satte henne helt ut av spill. Nå har hun skrevet bok om sin opplevelse og hvordan hun klarte å komme fri.

Den fargerike damen ser på ingen måte ut som om hun sliter med psykiske problemer. Det er heller ikke lett å forstå når man vet om hennes bakgrunn som mangeårig lærer, jobb i forlagsbransjen, radio og det faktum at hun har skrevet fem barnebøker.
-Utad fremsto jeg som sterk, men jeg hadde problemer med angsten også før den slo ut for fullt for seks år siden, forklarer Beate.

Sitt første panikkanfall hadde hun i forbindelse med at en fetter døde i en tragisk ulykke. Flere år senere fikk hun et panikkanfall da hun var begynt som frilanser, og forsto hvor usikker hennes arbeidssituasjon var. Den gang var hun sykemeldt i tre måneder. Så gikk det bra, helt til hun var i midten av 50-årene….

I boken "Fri fra angsten! Jeg ble min egen kognitive terapeut" kan du lese mer om Beate Winthers historie og om angstbehandlingen hun fikk på Modum Bad.

Beate Winthers lærerike bok kan du bestille i vår nettbutikk.

Les Badeliv-artikkelen om Beate Winther her.

Share Button
Share Button
Print Friendly and PDF