Se deg rundt!

kr 269

Et selvhjelpsopplegg for deg med sosial angst.

Forfatter:  Asle Hoffart
ISBN:          978-8205-3848-04
Forlag:       Gyldendal akademiske
Format:     Heftet
Sider:          119

Angst og ubehag i sosiale situasjoner er noe som de fleste kan oppleve fra tid til annen. For noen blir det derimot såpass plagsomt og omfattende at det går utover familieliv, arbeidsliv og livskvalitet. I slike tilfeller kan det være nødvendig med kunnskap fra noen med erfaring fra hvordan angstopplevelsen kan endres.

Gjennom blant annet en rekke eksempler og praktiske øvelser, vil denne boka gi deg en ny forståelse av din sosiale fobi, og – ikke minst – en fremgangsmåte for hvordan du kan redusere angsten i sosiale situasjoner.

Se deg rundt! Er en bok om behandling av sosial angst og er basert på kognitiv terapi. Boka egner seg for deg som vil jobbe med sosial angst på egen hånd, men kan også inngå i behandling, enten det er hos en terapeut eller i en selvhjelpsgruppe. Dette er også en bok til venner, pårørende og fagpersoner.

Asle Hoffart er professor i psykologi og spesialist i klinisk psykologi. Han har lang erfaring med behandling og forskning på internasjonalt nivå, med vekt på kognitiv terapi og behandling av angstlidelser. Hoffart er tilsatt ved Universitetet i Oslo og ved Modum Bad.

NB! Ved bestilling av mer enn en bok i nettbutikken, vil porto øke i hht postens satser.