Livsmot og mestring i folkehøgskolen

kr 349

Boken er et resultat av en utfordring fra Noregs Kristelege Folkehøgskolelag om å utarbeide et ressurshefte som kan brukes av ansatte i Folkehøgskolen i møte med elever som strever med psykisk helse. Boken inneholder fagstoff og eksempelfortellinger som kan skape gjenkjennelse og være til hjelp for alle som omgås ungdom.

Utgitt:        Modum Bad, 2017
ISBN:          978 82 92014 26 4
Format:     Heftet
Sider:          140

Livsmot og mestring i folkehøgskolen er et prosjekt med fokus på utfordringer og muligheter knyttet til psykisk helse for alle elevene i folkehøgskolen. I dette ligger det et ønske om å utvikle gode ressurser som kan komme alle elevene til gode, ikke bare de med tydelige utfordringer. Alle mennesker må forholde seg til egen og andres psykiske helse. På en folkehøgskole gir det noen særegne utfordringer og muligheter. Formålet med denne boka er å skape trygghet for ansatte i møte med ungdom som sliter.

I denne boka er det flere historier om ansatte og elever på en tenkt folkehøgskole. Historiene er inspirert av bidrag fra ansatte fra forskjellige folkehøgskoler. Vi håper at historiene vil skape gjenkjennelse og hjelpe leseren inn i fagstoffet.

Forfattere er psykolog Kari Halstensen og pedagog Helle Myrvik.

NB! Ved bestilling av mer enn en bok i nettbutikken, kan porto øke ihht til postens satser.