GÅ!

kr 399

Rask gange gir større helsegevinst enn løping!

Forfatter:   Johan Kaggestad
ISBN:           978 824 891 6451
Forlag:        Kagge forlag, 2017
Format:      Innbundet
Sider:           240

Å gå er verdens beste form for mosjon. Kroppen er skapt for bevegelse. Men bedret fysisk form kommer ikke på blå resept. Du må gjøre noe selv.

Ingen annen form for mosjon er så enkel og så effektiv som gange. Ikke bare blir du i bedre fysisk form av å gå, men de mentale effektene er kanskje enda viktigere. Du får bl.a. bedre selvfølelse og kroppsoppfatning, bedret søvn, bedret konsentrasjonsevne, du blir mer kreativ og problemløsningsorientert og du får en mer positiv tankegang. Det er en form for trim som kan gjøres av alle, hvor som helst og når som helst.

Johan Kaggestad, kjent for de fleste som en av Norges mest kjente trenere og som ekspertkommentator på TV, gir deg her hemmelighetene og viser deg veien til et aktiv liv som ganger. Dette er en raus og personlig beretning om det å gå, der forfatteren både filosoferer over temaet og gir konkrete råd og tips til hvordan og hvorfor gange er verdens beste form for mosjon.

Forfatteren har et langt liv bak seg knyttet til fysisk aktivitet, både som aktiv landslagsutøver i friidrett, som landslagstrener for mellom- og langdistanseløperne i ni sesonger og personlig trener for blant andre Grete Waitz og Ingrid Kristiansen. I tillegg har han vært en pioner når det gjelder bruk av fysisk aktivitet i behandling i psykiatrien. Han er blant annet grunnlegger av Modum-prosjektet, et kommunalt nettverkssamarbeid der fysisk aktivitet står sentralt.

NB! Ved bestilling av mer enn en bok i nettbutikken, kan porto øke i hht til postens satser.