Å løfte og bli løftet

kr 399

Forfatter:  Bjørk Matheasdatter
ISBN:          9788205529274
Forlag:       Gyldendal, 2020
Format:     Innbundet
Sider:         312

Gnisten er gleden over livet, gløden til å skape og kraften til å gjennomføre. Den er varmen i oss, som andre kan merke. Gnisten er i oss og mellom oss. Hvordan kan vi beholde den gjennom livet? Hvordan kan vi løfte oss selv og hverandre?

Gjennom inspirerende og tankevekkende tekster gir Bjørk Matheasdatter deg smarte grep du vil ha nytte og glede av, om du er på jobb, sammen med familie, kjæreste eller venner. I et fengende og forståelig språk skriver hun om hverdagens utfordringer og gylne øyeblikk. I kapitler som «Av er det nye på», «Gnist-tyvene» og «Livet er for kort til å være kul», skriver hun om å løfte frem det gode, om motivasjon og mestring, om valg og verdier, om livets sorger og gleder, om relasjoner, kommunikasjon og kjærlighet. Hva gir gnist, og hva stjeler den? Hvordan kan vi ta vare på gnisten i oss selv og andre?

Tekstene akkompagneres av utvalgte dikt og Lisa Aisatos vakre illustrasjoner. Boken er en gave til alle du ønsker et godt liv.

Forfatter Bjørk Matheasdatter er parterapeut, relasjonspedagog og foredragsholder, og også kjent for sin spalte i Dagbladet Magasinet. I hennes første bok, «Å elske og bli elsket», som stadig trykkes i nye opplag, skriver hun om hvordan vi kan ta vare på kjærligheten i parforholdet. I «Å løfte og bli løftet» får du inspirasjon og innsikt du kan ta med deg til alle livets faser og alle relasjoner du befinner deg i.

Hun er også en etterspurt foredragsholder, og er tilknyttet Modum Bad som kursleder på samlivskurset PREP.

NB! Ved bestilling av mer en enn bok i nettbutikken, kan porto øke i hht til postens satser.

Inspirerende og tankevekkende om å ta vare på gnisten – i deg selv og i dem du har rundt deg!