Å elske og bli elsket

kr 349

Boken som både utfordrer og inspirerer. En gave til alle som ønsker å ta vare på kjærligheten.

Tomt på lager

Forfatter:   Bjørk Matheasdatter
ISBN:           9788205501300
Forlag:        Gyldendal, 2017
Format:      Innbundet
Sider:           294

Å elske og bli elsket. Det er det vi ønsker. Men hva er det som gjør at de gode følelsene stadig skapes mellom oss? Denne boken gir deg innsikt i kjærligheten og hva den betyr i våre liv.

Du får grep til å bryte negative mønstre og inspirasjon til å dyrke det positive i forholdet. I et fengende og forståelig språk, gjennom ord som taler både til hjerte og hode belyser Bjørk Matheasdatter temaer de fleste kan kjenne seg igjen i: som kommunikasjon og konflikt, tid og tilstedeværelse, kjærtegn og begjær, forandring og forsoning.

Boken er vakkert illustrert av Lisa Aisato, og forfatteren har også håndplukket våre flotteste kjærlighetsdikt. «Å elske og bli elsket» er en hyllest til kjærligheten og en gave til alle som ønsker å ta vare på den.

«Jeg tviler på om det er noen i Norge som kan formidle kjærlighetslivets mange gleder og utfordringer med så stor inderlighet og varme, innsikt og klokskap som det Bjørk Matheasdatter gjør» (Psykologiprofessor Frode Thuen i forordet)

Bjørk Matheasdatter er parterapeut og relasjonspedagog med praksis i Oslo. Hun er også en etterspurt foredragsholder, har vært tilknyttet Modum Bad som kursleder på samlivskursene PREP i en årrekke og er fast spaltist i Dagbladet Magasinet.

 

Sagt og skrevet om «Å elske og bli elsket»:

Sissel Gran, psykolog:
«Boken er blitt en godtepose til alle som er opptatt av kjærlighet, og den hever seg mot himmelen på grunn av Lisa Aisatos fantastiske illustrasjoner.»

Per Arne Lidbom, psykolog:
«Å elske og bli elsket» er en bok det er verd å lese fordi Bjørk Matheasdatter klarer det nesten umulige. Hun gir liv til teoriene på unik og god måte.»

Bente Elin Lund, rådgiver barne-, ungdoms- og familieetat:
«Omsider fikk jeg denne vidunderlige bok i hånden og det føltes godt. Har tatt den med til vårt paradis (hytta), som brukes flittig. Det blir båret mye ved til bålet her. Måtte boken bli en bestselger som leses av alle par fra perm til perm. Lenge leve kjærligheten!»

 

NB! Ved bestilling av mer enn en bok i nettbutikken, kan porto øke i hht til postens satser.