Modum Bad-konferansen blir webinar

Årets Modum Bad-konferanse utsettes, men erstattes med et webinar med samme tema den 30. oktober. - Helseministeren deltar

Nyhetsartikkel publisert 28/09/20

Modum Bad-konferansen i Gamle Logen i Oslo utsettes til neste år. De påmeldte får i stedet tilbud om et webinar 30. oktober hvor helseminister Bent Høie også er med.

Modum Bad-konferansen er utsatt til neste høst. I stedet vil de påmeldte få tilbud om et webinar fredag 30. oktober. Webinaret vil være basert på programmet for konferansen “På livet løs”, som berører det viktige temaet selvmord sett fra berørte, pårørende og hjelperes perspektiv.

Smitterisiko

– Etter nøye gjennomtenking har vi dessverre landet på å måtte avlyse arrangementet, sier prosjektleder Helle Myrvik i kurs- og kompetansesenteret (MBKK).
Smittesituasjonen i Oslo for tiden medfører stor risiko for at det kun vil bli tilrådelig å gjennomføre med maks 50 personer.
– I tillegg er det mange som gir beskjed om at de ikke ønsker eller får tillatelse av arbeidsgiver til å delta på arrangementer i Oslo, opplyser Myrvik.

Bent Høie. Foto: Trine Rasmussen

Høie kommer

Både Myrvik og leder Jorunn Tangen Hole i MBKK er oppriktig lei seg for ikke å kunne gjennomføre en konferanse med et så høyaktuelt og viktig tema.
– Ønsket er derfor å la Modum Bad-konferansen 2021 gå av stabelen med samme innhold og program. Vi kommer tilbake med informasjon når dette er avklart, sier Tangen Hole.
Webinaret som planlegges fredag 30. oktober vil vare i cirka 1,5 time. Nærmere informasjon om dette vil komme til de som var påmeldt konferansen. Helseminister Bent Høie, som skulle åpne konferansen, har lovet å bidra  på webinaret. Høie vil blant annet ha en samtale med fagansvarlig for konferansen, Ingunn Amble.

28.09.2020
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF