Velkommen til åpen dag på Modum Bad

Mamas Garden deltar på Modum Bad-dagen 25. august.

Nyhetsartikkel publisert 31/07/13

Mamas Garden
Mamas Garden består av søskentrioen Ingvild, Håvard og Dag Arnold Gryting fra Drammen. Mer om gruppen nederst på siden.

Mamas Garden består av søskentrioen Ingvild, Håvard og Dag Arnold Gryting fra Drammen. Til Modum Bad-dagen søndag 25. august kommer de for å delta med sang i friluftsgudstjenesten kl 11. Der vil de også samtale med sykehusprest Jon-Erik Bråthen, før de på ettermiddagen inntar scenen i parken med sitt band.

Gospelkor

Synge i gudstjenesten skal også det lokale ungdomskoret Heggen gospel gjøre. Det populære koret som teller opp mot hundre medlemmer, legger i sommer ut på sin årlige Tysklands-turné der de opptrer med fullt "gospeltrøkk". På Modum Bad-dagen vil de fremføre flere sanger i gudstjenesten. De vil etter planen også synge sammen med Mamas Garden på én eller to sanger under ettermiddagens konsert i parken.

Åpen dag

Modum Bad-dagen er en åpen dag med mulighet for å bli kjent med stedet og omgivelsene. Ta gjerne med deg hele familien, naboer, venner og kjente til oss denne dagen. Rømmegrøt, lapskaus, kaffe og kaker kan kjøpes i parken. Barnas drømmehage med aktiviteter for barna åpner rett etter gudstjenesten. Konserten med Mamas Garden går av stabelen ca kl 14.30.

PROGRAM:

Kl. 11.00  Gudstjeneste i parken v/Jon-Erik Bråthen, Inger Ma Bjønnes og Helge Harila, samt Mamas Garden og Heggen gospel
Kl. 12.30  Kioskene åpner
Kl. 13.00 Lapskaus og rømmegrøt selges
Kl. 13.00 Omvisning til Kildehuset v/Finn Ellingsrud
Kl. 13.30 Festsalen: Stemmebruk v/Helge Harila
Kl. 14.30 Konsert i parken med Mamas Garden

Les om Modum Bad-dagen 2012 her.

Utendørs gudstjeneste
Gudstjenesten holdes i parken på Modum Bad-dagen. Hvis regn flyttes den inn i Olavskirken.

Mer om Mamas Garden:
Søsknene Gryting var tidlig aktive innen musikk, og har spilt sporadisk sammen siden barndommen. De har i mange år koret for kjente artister og har over 30 plateproduksjoner bak seg. I 1999 var de med i Grand Prix. I 2010 lanserte de endelig sitt eget album ”Billionaire”.

Budskapet i tekstene er delvis inspirert av sangernes sosiale engasjement og yrkesbakgrunn som sosionom på barnehjem, fritidskonsulent i fengsel og veileder i PP-tjenesten.

Share Button
Print Friendly and PDF