Lanserte samlivsblogg

Modum Bad har lansert en samlivsblogg. Bloggen skal gi lett forståelig informasjon om parforhold og kunnskap om hvordan man på best mulig måte kan styrke samlivet.

Nyhetsartikkel publisert 03/02/19

Samlivsbloggen

Du finner Modum Bads nye samlivsblogg på www.samlivsbloggen.no

 

Jorunn Tangen Hole, leder av Kildehuset FF

– Vi ønsker at bloggen skal gi par i Norge lett forståelig informasjon om parforhold og kunnskap om hvordan man på best mulig måte kan styrke samlivet, sier leder Jorunn Tangen Hole i Kildehuset kurs- og kompetansesenter ved Modum Bad.
Samlivsbloggen er en satsing finansiert gjennom midler fra Bufdir. Målet er å skape et sted hvor man lett kan finne informasjon, inspirasjon eller hjelp til parforholdet.
– I dagens digitaliserte samfunn mener vi at en blogg er en moderne måte å formidle kunnskap på, sier Hole.
Sammen med gode krefter i Kildehuset, samt Modum Bad for øvrig, har hun fått bloggen «på lufta».

“Målet er å skape et sted hvor man lett kan finne
informasjon, inspirasjon eller hjelp til parforholdet”

 

Sentrale temaer

Cecilie Thorsen

Cecilie Thorsen

Kildehusets egen psykologspesialist Cecilie Thorsen vil være hovedansvarlig for bloggen. Hun har skrevet de to første innleggene.
– Men vi vil også få gjestebloggere til å skrive for oss. Både Berger Hareide og Bjørk Matheasdatter har foreløpig takket ja til å skrive gjeste-innlegg, sier Hole.
Bloggerne vil ta opp temaer som ofte er sentrale i parforholdet. Det kan gjelde utfordringer i samlivet av ulik art, men også inspirasjon til å ta vare på parforholdet og forebygge problemer.

“Samtidig ønsker vi at bloggen skal være et sted hvor
fagpersoner og kursledere skal finne informasjon om PREP”

 

PREP-budskap

Modum Bad har hatt rettighetene til samlivsprogrammet PREP (Prevention and Relationship Enhancement Program) i Norge siden 1999. Temaer som tas opp i PREP-programmet vil derfor naturlig nok også bli tema på bloggen.
– Vi ønsker å legge til rette for at det viktige budskapet til PREP blir lett tilgjengelig for par i Norge. Bloggen kan bidra til at par kan finne inspirasjon og nyttige råd. Samtidig ønsker vi at bloggen skal være et sted hvor fagpersoner og kursledere skal finne informasjon om PREP eller dele erfaringer og refleksjoner om det å undervise på PREP-kurs, sier Hole.

Her finner du den nye samlivsbloggen til Modum Bad: http://samlivsbloggen.no/
Blogginnleggene vil deles på Modum Bads Facebook-sider.

15.01.19
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF