Åpner parken for alle

Kurvmarked til inntekt for kvinner og barn i Kongo 11. oktober.

Nyhetsartikkel publisert 08/10/12

Hilde Opstvedt
-Vi inviterer hele bygda på kurvmarked i parken. Både ansatte og pasienter er oppfordret til å ta med seg en kurv, eller bringe med seg det de vil selge på en annen måte, til det store kurvmarkedet i parken på Modum Bad førstkommende torsdag, sier Hilde Opstvedt.

Torsdag 11. oktober inviteres det til stort kurvmarked på Modum Bad til inntekt for kvinner og barn i Kongo. Kurvmarkedet foregår utendørs i parken og starter etter arbeidstidens slutt. Både ansatte og pasienter vil tilby varer for salg, både fra sitt overskuddslager av lopper, ting og tang, men også varer de har produsert selv.

Salg av varer og tjenester

– På kurvmarkedet vil vi tilby alt fra gamle interiørblader, bøker, CD-er, nybakte brød, høstens tyttebær, smykker, hjemmelagde kaker eller syltetøy, sier initiativtaker Hilde Opstvedt, som til daglig er terapeut i Senter for familie og samliv.
Hun lover ikke bare salg av varer, men også av tjenester. Her kan man for eksempel få kjøpt skuldermassasje eller gi bud på en sang.

Inviterer bygda

Kurvmarkedet på Modum Bad er et åpent arrangement.
– Vi ønsker å invitere folk fra bygda til å komme og handle, eller kjøpe kaffe og kaker i vår Kongo-kafé, sier Opstvedt.
Modum Bads ansatte har et fast engasjement i å hjelpe overgrepsutsatte kvinner og foreldreløse barn i Goma-området i Kongo. Mange har satt opp et fast trekk i sin månedslønn til prosjektet som organisasjonen Join Good Forces leder i det krigsherjede landet.
– Situasjonen i Goma er for tiden kritisk og nye overgrepsofre strømmer til. Torsdagens Kongo-marked vil gi noen kjærkomne ekstrakroner til saken, sier Opstvedt.

infoleder@modum-bad.no
091012

 

Share Button
Print Friendly and PDF