Nye nettsider også tilgjengelige for mobil og nettbrett

Kildehuset kurs- og kompetansesenter har fått egne nettsider.

Nyhetsartikkel publisert 11/12/13

Unni Tobiassen Lie, Kristin Tafjord Lærum og Helle Myrvik viser de nye nettsideneInformasjonsleder Unni Tobiassen Lie (f.v.), leder Kristin Tafjord Lærum og kurs- og prosjektkoordinator Helle Myrvik i Kildehuset foran den nypubliserte nettsiden.

Onsdag 11. desember kl 12 ble de nye internettsidene publisert. – En milepæl for oss, sier leder Kristin Tafjord Lærum i Kildehuset ved Modum Bad. Hun gleder seg over å kunne synliggjøre hele bredden av tilbudet ved kurs- og kompetansesenteret via internett.
– Gledelig er det også at nettsidene er tilgjengelige for mobil og nettbrett, sier Lærum.

Ulike målgrupper

De nye nettsidene er bygget opp for å nå ulike målgrupper. – Vi vil nå enkeltpersoner, par og fagpersoner som trenger påfyll. Nettsiden er derfor delt inn i temaene: Få det bedre, kommuniser bedre og øk din kompetanse.
Med denne tredelingen av siden håper Kildehuset det skal være enklere for publikum å navigere seg fram til de rette kurs- og samtaletilbudene.  Nettsiden har også en egen spalte for ungdom med stoff hentet fra ung.no som er Barne-, ungdom- og familiedirektoratets egne sider for ungdom.

Kontakt med publikum

– Vi ønsker at nettsidene skal være levende og interaktive. For å nå dette målet må vi være i stadig utvikling, og vi trenger tilbakemeldinger fra våre brukere, sier Lærum.
Hun er særlig spent på chatten (nettpraten) som etter planen skal i gangsettes i februar 2014. Der vil fagpersoner på Modum Bad kommunisere med de som trenger hjelp av ulik art.
– Vi vet det er mange der ute som trenger hjelp, blant annet ungdom som bærer på alvorlige problemer uten at noen vet det. Muligheten for å komme i kontakt med våre fagpersoner via nettet kan være en viktig kanal til å forebygge problemer. Vi vet at det å få litt hjelp i tide, kan være avgjørende.

Ressurssider

Nettsidene skal også være en ressurs i seg selv, blant annet som en veiviser til andre hjelpetilbud.
-Vi har eksempelvis lagt ut noen filmsnutter som kan være til hjelp, og vi har planer om å legge ut mer.  Dersom publikum har tips og ideer til aktuelle linker, tar vi gjerne imot henvendelser via mail.

infoleder@modum-bad.no | Se nye responsive nettsider på kildehuset.no her »

Share Button
Print Friendly and PDF