Inviterer til julemarked 6. desember

Modum Bad inviterer til julemarked for Kongo torsdag 6. desember.

Nyhetsartikkel publisert 28/11/18

Helle Myrvik (til v.) og Grete Edland Westerlund i Kongo-komiteen viser fram noen av varene som er til salgs på julemarkedet.

 

Modum Bad inviterer igjen til julemarked til inntekt for voldsutsatte kvinner og barn i Kongo. Torsdag 6. desember kl 14 åpnes dørene til Café Thaulow (de ansattes kantine) hvor det tilbys mange flotte julevarer.

Julegaveideer

– Vi har blant annet koselige, hjemmelagde ting som juleløpere, votter og sjal. I tillegg kan vi by på masse julepynt og julegodt. Rett og slett mange gode julegaveideer, sier leder for Kongo-komiteen, Grete Edland Westerlund.
Det vil også bli mulighet til å kjøpe lodd. Gevinstene er flotte juleting. I tillegg kan man få kjøpt julegrøt og en kopp kaffe.

Fredsprisvinner

Inntektene fra julemarkedet går til et hjelpeprosjekt i den østlige delen av det krigsherjede landet Kongo. Via organisasjonen JOIN Good Forces støtter Modum Bads ansatte de to modige kvinnene Mama Jeanne og Mama Jeanette. De driver et viktig arbeid blant voldsutsatte kvinner og barn i det afrikanske landet. Mama Jeane og Mama Jeanette har i mange år samarbeidet med årets fredsprisvinner, den verdenskjente legen Denis Mukwege. Mukwege har vært en sterk talsmann for kongolesiske kvinner. De er ofre for den seksualiserte volden som preger den brutale krigen. Mange av disse ofrene har blitt hjulpet tilbake til livet gjennom støtte fra JOIN good forces.

Se bilder av julevarene som skal selges på markedet her:

Juleting til nytte og glede – og mange gode julegaveideer er å finne på julemarkedet.

Disse søte, hjemmelagde soppene er å finne blant julevarene.

En giver har donert hele 90 Norgesglass til julemarkedet. De fleste av glassene er fylt opp med julegodt (se bildet under).

 

Du får kjøpt originale Norgesglass – med julegodt på kjøpet!

 

 

Alle er velkommen til julemarked i Café Thaulow på Modum Bad torsdag 6. desember kl 14.00 – 18.00.

28.11.18
infoleder@modum-bad.no

 

 

Share Button
Print Friendly and PDF