Hanne Sørvaag til Opplevelsesdagen

Hanne Sørvaag holder konsert på årets opplevelsesdag 3. juni.

Hanne Sørvaag
Sanger og musikkskaper Hanne Sørvaag holder konsert på Opplevelsesdagen 2015.

Hanne Sørvaag vil holde utendørs konsert i parken under Opplevelsesdagen på Modum Bad onsdag 3. juni. Sørvaag er kjent som norsk vokalist, komponist og tekstforfatter. Hun har utgitt fem album. I vinter har hun vært å se på TV-skjermen som dommer i TV-programmet "The Voice". Sørvaag vil holde den avsluttende utendørskonserten i parken på Opplevelsesdagen. Men før den tid er det duket for mye aktivitet og mange opplevelser i området rundt Modum Bad.

Mosjon og moro

Opplevelsesdagen er en dag der mosjon, avkobling, underholdning og fellesskap står i sentrum. Brukere, pasienter og ansatte ved institusjoner innenfor psykisk helsevern på østlandsområdet inviteres til å delta. Fra Modum Bad stiller også de fleste pasienter og ansatte som deltakere denne dagen.

Aktiviteter

Deltakerne kan velge mellom to hovedaktiviteter: lagkonkurranse og opplevelsesvandring.

LAGKONKURRANSEN er en løype i terrenget med åtte utfordrende oppgaver som hvert lag skal løse. Styrke, utholdenhet, kreativitet og kunnskap er temaer for oppgavene. Her kan det meldes på lag med seks – åtte deltakere (hvorav minst en ansatt). De tre beste lagene blir premiert.

OPPLEVELSESVANDRINGEN er en mindre krevende fysisk rundttur. Her er det også innlagte poster underveis. Deltakerne får opplevelser i form av natur, musikk, lek og bruk av sansene.

Etter hovedaktivitetene blir det lapskaus og kringle i parken. Deretter er det fritt fram for valgfrie aktiviteter i parken, som ballspill, bruhopping, tautrekking og utesjakk m.m.

Meld på din institusjon

Opplevelsesdagen starter med registrering kl 9 onsdag 3. juni og avsluttes med konserten i parken kl 14.30. Dersom din institusjon har lyst til å delta, ta kontakt: tovemette.abrahamsen@modum-bad.no innen 20. mai. De som har deltatt tidligere får automatisk tilsendt invitasjon til årets arrangement.  Pris: 220 kr per deltaker – inkluderer lapskaus, kringle og sveler samt konsert).

Her kan du se flere bilder fra Opplevelsesdagen 2014.

PROGRAM

09.00 – 09.45 Registrering
10.00 – 10.10 Åpning
10.10 – 10.20 Oppvarming
10.20 – 12.00 Opplevelsesvandring og lagkonkurranse
12.00 – 13.00  Lunsj. Loddtrekning/gave på startnummer
13.00 – 14.15 Valgfrie aktiviteter: Ballspill, bruhopping, tautrekking, utesjakk m.m.
14.30 – 15.30 Parkkonsert med Hanne Sørvaag

infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF