Hanne Sørvaag til Opplevelsesdagen

Hanne Sørvaag holder konsert på årets opplevelsesdag 3. juni.

Nyhetsartikkel publisert 10/04/15

Hanne Sørvaag
Sanger og musikkskaper Hanne Sørvaag holder konsert på Opplevelsesdagen 2015.

Hanne Sørvaag vil holde utendørs konsert i parken under Opplevelsesdagen på Modum Bad onsdag 3. juni. Sørvaag er kjent som norsk vokalist, komponist og tekstforfatter. Hun har utgitt fem album. I vinter har hun vært å se på TV-skjermen som dommer i TV-programmet "The Voice". Sørvaag vil holde den avsluttende utendørskonserten i parken på Opplevelsesdagen. Men før den tid er det duket for mye aktivitet og mange opplevelser i området rundt Modum Bad.

Mosjon og moro

Opplevelsesdagen er en dag der mosjon, avkobling, underholdning og fellesskap står i sentrum. Brukere, pasienter og ansatte ved institusjoner innenfor psykisk helsevern på østlandsområdet inviteres til å delta. Fra Modum Bad stiller også de fleste pasienter og ansatte som deltakere denne dagen.

Aktiviteter

Deltakerne kan velge mellom to hovedaktiviteter: lagkonkurranse og opplevelsesvandring.

LAGKONKURRANSEN er en løype i terrenget med åtte utfordrende oppgaver som hvert lag skal løse. Styrke, utholdenhet, kreativitet og kunnskap er temaer for oppgavene. Her kan det meldes på lag med seks – åtte deltakere (hvorav minst en ansatt). De tre beste lagene blir premiert.

OPPLEVELSESVANDRINGEN er en mindre krevende fysisk rundttur. Her er det også innlagte poster underveis. Deltakerne får opplevelser i form av natur, musikk, lek og bruk av sansene.

Etter hovedaktivitetene blir det lapskaus og kringle i parken. Deretter er det fritt fram for valgfrie aktiviteter i parken, som ballspill, bruhopping, tautrekking og utesjakk m.m.

Meld på din institusjon

Opplevelsesdagen starter med registrering kl 9 onsdag 3. juni og avsluttes med konserten i parken kl 14.30. Dersom din institusjon har lyst til å delta, ta kontakt: tovemette.abrahamsen@modum-bad.no innen 20. mai. De som har deltatt tidligere får automatisk tilsendt invitasjon til årets arrangement.  Pris: 220 kr per deltaker – inkluderer lapskaus, kringle og sveler samt konsert).

Her kan du se flere bilder fra Opplevelsesdagen 2014.

PROGRAM

09.00 – 09.45 Registrering
10.00 – 10.10 Åpning
10.10 – 10.20 Oppvarming
10.20 – 12.00 Opplevelsesvandring og lagkonkurranse
12.00 – 13.00  Lunsj. Loddtrekning/gave på startnummer
13.00 – 14.15 Valgfrie aktiviteter: Ballspill, bruhopping, tautrekking, utesjakk m.m.
14.30 – 15.30 Parkkonsert med Hanne Sørvaag

infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF