Sol, sang og sumobryting

Heggen Gospel og Mamas Garden fylte parken på Modum Bad med sang.

Nyhetsartikkel publisert 27/08/13

Heggen Gospel
Det lokale ungdomskoret Heggen Gospel sang med liv og lyst under gudstjenesten på Modum Bad-dagen.

Parken ble fylt med sang da ungdomskoret Heggen Gospel tro til under friluftsgudstjenesten på Modum Bad-dagen den 25. august. Det lokale koret ble godt tatt imot og fikk flere ganger applaus for sin friske sang.

Et sosialt forbilde

Gruppen Mamas Garden, bestående av søsknene Dag Arnold, Ingvild og Håvard Gryting, fikk også applaus for sin opptreden i gudstjenesten. Under intervjuet som prest Jon-Erik Bråthen hadde med søskentrioen, kom det fram at de ikke alltid var like begeistret for å vokse opp med en predikantfar.
– Noen ganger skulle jeg ønske at faren min hadde en helt vanlig jobb, sa Dag Arnold Gryting, som blant annet opplevde mobbing fra skolekamerater fordi han var så god på skøyter.
I voksen alder ser de alle tre tilbake på barndommen med andre "briller". Nå setter de stor pris på ballasten de har fått med seg fra oppveksten. Det gjelder både foreldrenes kristentro, som ble formidlet i hjemmet, men også deres sosiale engasjement. Blant annet ble hjemmet ofte fylt med besøkende asylsøkere under årene familien bodde i Ål i Hallingdal.
– Jesus er mitt største sosiale forbilde, sa Ingvild Gryting. I likhet med sine brødre har hun i dag et yrke som innebærer stort sosialt engasjement.

Friluftsgudstjeneste
Fra gudstjenesten: Helge Harila (fra v.), Håkon Skagen, Gudveig Aadland Gunnerød og Lars Ole Gjermundbo.

Utendørs aktiviteter

Den strålende augustsolen gjorde Modum Bad-dagen til en flott arena for utendørs . En omvisning til det nye Kildehuset som er under oppføring, var interessant for mange. Kulturleder Helge Harilas stemmebruk "Hev stemmen" ble en opptur for de som deltok i Festsalen. I Barnas Drømmehage kunne barna boltre seg med ulike aktiviteter. Nytt av året var sumobryting, noe som fremkalte mye latter – både for de små deltakerne, men også for deres publikum.

Årets Modum Bad-dag ble toppet med en flott konsert av Mamas Garden i ettermiddagssolen.

Maler
Mille Kaae Øfsdahl (4) i dyp konsentrasjon med malepenselen i Barnas Drømmehage.

Emma Sofie
Emma Sofie Aasgaard blir pyntet med ansiktsmaling.

Sumobryting
Sumobryting var underholdende både for de unge deltakerne og deres publikum.

Mamas Garden
Gruppen Mamas Garden, bestående av Dag Arnold, Ingvild og Håvard Gryting, sang under gudstjenesten og holdt konsert i parken.

Share Button
Print Friendly and PDF