”Norges melodier” først ut i konsertkalenderen

Både pop, blues, klassisk og folkemusikk har fått plass i vårens konsertprogram.

Nyhetsartikkel publisert 14/01/15

Norges melodierLars Klevstrand, Sigmund Groven, Tone Elisabeth Braaten og Ivar Anton Waagaard blir å høre i Festsalen 21. januar.

Norske melodier fra 1814 og fram til i dag står først på konsertprogrammet i Festsalen. Den 21. januar vil en kvartett med kjente norske musikere, blant andre Sigmund Groven og Lars Klevstrand, fremføre Norges melodier – et utvalg melodier fra 200 års norsk musikkhistorie. Mer om konserten her.

Far og sønn

Christian Ingebrigtsen gjestet Modum Bad-dagen i fjor. Den 17. februar kommer han tilbake med sin far Stein Ingebrigtsen. Stein Ingebrigtsen er en av Norges mest selgende artister gjennom tidene.  Sønnen Christian er mest kjent fra gruppen A1, men er også en anerkjent produsent og låtskriver. Mer om konserten her.

Bluesdronning

Rita Engedalen omtales ofte som Norges bluesdronning. Hun vil 11. mars fremføre låter fra sitt femte soloalbum ”My Mothers Blues”. Sammen med sitt band Backbone vil hun fremføre gospel, blues, rock samt akustisk- og folkemusikkpreget musikk. Mer om konserten her.

Klaver recital

Pianist Christian Ihle Hadland er en av Skandinavias mest populære unge, klassiske artister. I tillegg til å satse på egen solokarriere har han bidratt på en rekke innspillinger og kammermusikalske prosjekter. Programmet i Festsalen den 23. mars vil være verker fra noen av de mest spilte klassiske komponister i klaverlitteraturen. Mer om konserten her.

”Kvitre”

Folkemusikkgruppen Majorstuen legger turen innom Modum Bad på lanseringsturnéen for sin ferske plate. Gruppen er en sterk formidler av norsk tradisjonsmusikk, og det er duket for en akustisk og nær fremføring i Festsalen. Mer om konserten her.

Vårkonsert

Den 28. april avsluttes vinterens konsertprogram på en sprek og vårlig måte med trioen Klykken/Bjerck/Norbakken. De spiller tradisjonell norsk folkemusikk med viser, ballader, stubber, stev og slåtter – i et improvisert miljø, og med rytmer som gir et hint av Afrika. Mer om konserten her.

Share Button
Print Friendly and PDF