Fortsatt PREP for Forsvaret

Modum Bad og Viken Senter fortsetter som leverandør av PREP samlivskurs for Forsvaret.

Nyhetsartikkel publisert 08/12/17

Fra venstre: Jorunn Hole, Kildehuset Modum Bad, Janne-Monica Kaarigstad, Viken senter,  Turid Kristiansen, Kildehuset Modum Bad, Kjell-Erik Nilsen Runar, Forsvaret og Gry Ødegård Bekken, Kildehuset Modum Bad. (Foto: Grete Edland Westerlund).

 

Etter en anbudsrunde høsten 2017, er det nå klart at Modum Bad/Viken senter fortsetter som leverandør av PREP samlivskurs for Forsvaret. Ny avtale med Forsvaret er signert og torsdag 7. desember ble det holdt et samarbeidsmøte i Kildehuset ved Modum Bad.

Krevende utfordringer

Mange ansatte i Forsvaret står overfor utfordringer som kan være krevende for parforholdet. Dette tar organisasjonen på alvor og tilbyr sine ansatte samlivskurs.
Modum Bad og Viken senter har i fire år vært leverandør. I perioden 2013-2017 er til sammen 970 forsvarspar blitt kurset.
– Tilbakemeldingene fra deltakerne er svært gode. Blant annet sier over 90 prosent av parene at de tror de vil få det bedre sammen etter å ha deltatt på kurs, opplyser leder Jorunn Hole i Kildehuset.

Fravær, savn og engstelse

PREP er et forskningsbasert og godt utprøvd pedagogisk kursopplegg som gir rom for både humor og alvor. Det handler om kjærlighet, forventninger, konflikter og vennskap, og mest av alt om god kommunikasjon.
– Kursene som avholdes i henhold til avtalen er tilpasset Forsvarets egenartede utfordringer. De tar for seg temaer som fravær, savn og engstelse.

Representanter fra Forsvaret, Viken senter og Modum Bad var samlet i Kildehuset 7. desember 2017.  (Foto: Grete Edland Westerlund).

Alle landsdeler

Planleggingen av nye kurs i 2018 pågår nå for fullt. Det vil gjennomføres kurs i alle landsdeler. Parene betaler kun en symbolsk egenandel, mens Forsvaret dekker resten av kostnadene til kurset.

Dersom du tror dette tilbudet kan være noe for deg og din partner, kan du lese mer om opplegget og melde dere på via www.kildehuset.no

“Fint å ha en helg med forholdet i fokus og ikke minst bli bevisstgjort at forholdet må jobbes med. Avvæpnende og normaliserende tilnærming til «farlige» tema, med god veksling mellom forelesning, oppgaver, samtaler og avkobling. Et svært godt tilbud fra Forsvaret!”
(Kursdeltaker i 2017)

08.12.17
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF