En forestilling om “Samliv, unger og sånt …”

Familieterapeut Lars-Ole Gjermundbo har laget forestillingen «Samliv, unger og sånt...». Den fremføres i Festsalen på Modum Bad 30. august

Nyhetsartikkel publisert 17/08/18

Familieterapeut Lars-Ole Gjermundbo står bak forestillingen «Samliv, unger og sånt….». Han spiller selv gitar og synger. Med seg på scenen i Festsalen har han musiker Stian Tveit.

 

Forestillingen består av foredrag, levende musikk og sang. Med seg på tangenter har han fått musiker Stian Tveit.
– Dette er en voksenforestilling, lettbent, men viktig. Den byr på utdrag fra samliv og familieliv som mange kan kjenne seg igjen i, sier Gjermundbo.

Vil inspirere

– Hvorfor har du laget forestillingen?
– Hensikten er å inspirere hver og en til å gjøre mer av det som er gøy og bra, og samtidig gi innsikt i og verktøy til å håndtere det vanskelige som dukker opp. Hvis man går fra forestillingen og tenker «dette får vi til» eller kanskje mot til å søke hjelp sammen hvis nødvendig – da har vi lykkes, sier Gjermundbo.

Fra jobb og eget liv

Lars-Ole Gjermundbo har jobbet i mange år med samlivskurset PREP og som terapeut i Familieavdelingen på Modum Bad. Fredag 31. august markerer avdelingen sitt 50-års jubileum med et dagsseminar. Gjermundbo forteller at forestillingen har innhold fra kommunikasjonskurset PREP, fra undervisning for foreldre i familieavdelingen, og egne erfaringer fra arbeid med barn og familier.
– Som far til tre gutter og ektemann byr jeg også på historier fra eget liv, sier Gjermundbo.
Forestillingen har fri entré.
17.08.2018
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF