Ukas meny
På grunn av koronapandemien er det egne regler for matsalen og matserveringen på Modum Bad. Følg med på din avdeling.
Hver avdeling har egne spisetider og det er viktig at disse overholdes. Oversikten over spisetidene ser du her: Smitteverninfo_Spisetider_120121.pdf
(Kjøkkenet tar forbehold om endringer)
——————————————————
Uke 3
Mandag
Ertesuppe med svineknoke
Pannekaker
Blåbærsyltetøy
Tirsdag
Sprøbakt rødspettefilet med salat, remulade og poteter
Onsdag
Spinatsuppe
Torsdag
Okseragu med poteter
Fredag
Kyllinglår med salat og stekte poteter
Lørdag
Risengrynsgrøt
Suppe
Vegetarisk pai med ruccolasalat (Gjelder ikke Familieavdelingen)
Søndag
Ribbe med tilbehør
Panna cotta med bærsaus
——————————————————
Uke 4
Mandag
Fiskeboller i hvitsaus med råkost og kokte poteter
Tirsdag
Svinegulasj med potetmos
Onsdag
Torsk i kokos og karri med ris
Torsdag
Tomatsuppe med makaroni
Fredag
Lapskaus med flatbrød
Lørdag
Risengrynsgrøt
Suppe
Spekemat og flatbrød (Gjelder ikke familieavdelingen)
Søndag
Kalkunbryst med grønnsaker og kalkunsaus
Sjokoladepudding
——————————————————