En helaften med Paus

Ole Paus kommer med gitaren på ryggen for å dele fra sin 40-årige musikalske karriere og av sin klokskap i Festsalen.

Nyhetsartikkel publisert 31/01/23

Foto av Ole Paus

Sanger som «Mitt lille land», «Innerst i sjelen» og «Engler i sneen» har blitt kjent for mange gjennom andre artister, men det er Ole Paus som har skrevet teksten.

Ole Paus har gjennom sin 40-årige artistkarriere hatt en av de sterkeste stemmene i norsk musikkliv. Onsdag 8. februar kommer han med gitaren på ryggen for å dele av sin klokskap i Festsalen.
– Ole Paus kan sies å være det nærmeste vi kommer en nasjonalskald her i landet, sier kulturleder Hans Olav Baden ved Modum Bad.

Allemannseie

Gjennom sitt artistliv over fire tiår har Paus nådd et stort og bredt publikum. Sanger som «Mitt lille land», «Innerst i sjelen» og «Engler i sneen», har blitt allemannseie.
– Sangene er gjort kjent for mange gjennom andre artister, men det er Ole Paus som har skrevet teksten, understreker Baden.

Produktiv

Ole Paus er nesten skummelt produktiv. Hans lange karriere innebefatter over tredve plateutgivelser, bøker, teater, film og en opera-libretto. Når Paus legger ut på turné blir det heller ikke lett å plukke et representativt tverrsnitt. Gjennom tv-serien “Hver gang vi møtes” har vi forstått at det er formidleren Ole Paus vi løser billett for å oppleve: Om det handler om Mærsjer og Pårsjer, om hvorvidt ting var bedre under krigen, eller mødre som er eller ikke er “ei ku”, er ikke det essensielle poenget i en helaften med Ole Paus. Poenget er: Vi vil høre Ole synge!

Onsdag 8. februar kl. 20, Modum Bad, Festsalen
Bestill billett her.

31.01.23
info@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF