Gjeldende smitteverntiltak som følge av Covid-19

Modum Bad har innført gult tiltaksnivå

Vi er opptatt av å ivareta både våre pasienter og ansatte når det gjelder smittevern. Grunnet Covid-19-pandemien ber vi alle med symptomer på luftveisinfeksjon/forkjølelse holde seg hjemme. Har du en avtale om behandlingsopphold hos oss, vil du bli kontaktet per telefon. For henvendelse til sykehuset ring sentralbord: 32 74 97 00.

Dersom du har symptomer som kan være forenlig med Covid-19, krever vi en negativ koronatest før ankomst. Dette gjelder også om du kommer fra et område med mye smitte eller uklar smittesituasjon.

Nedenfor har vi spesifisert hva som gjelder for besøk til våre enheter. Både for deg som kommer som pasient, eller for deg som skal delta på våre kurs- eller samtaletilbud.

For våre pasienter:

Klikk på “+” for mer informasjon om hver avdeling:

Avdelingene inne på sykehuset

Modum Bad har innført gult tiltaksnivå.

Vi er opptatt av å ivareta både våre pasienter og ansatte når det gjelder smittevern. Grunnet Covid-19-pandemien ber vi alle med symptomer på luftveisinfeksjon/forkjølelse holde seg hjemme.

Har du en avtale om behandlingsopphold hos oss, vil du bli kontaktet per telefon. For henvendelse til sykehuset ring sentralbord: 32 74 97 00.

Poliklinikken i Vikersund

Vår poliklinikk i Vikersund er åpen for våre pasienter, men ikke andre besøkende. Behandlingen foregår med to meters avstand til behandler. Pasientene oppfordres til å vaske hendene eller benytte hånddesinfeksjon på vei inn og ut av poliklinikken. Dette er tilgjengelig ved inngangen til resepsjonen.
Følg helsemyndighetenes instrukser for å forebygge smitte.

Traumepoliklinikken i Oslo

På grunn av koronasituasjonen er Traumepoliklinikken i Oslo kun åpen for våre pasienter, ikke for andre besøkende. Resepsjonens telefon er åpen.

Er du pasient hos oss bes du kontakte din behandler direkte på epost. Følg helsemyndighetenes smittevernanbefalinger når du kommer til time.

For andre henvendelser kan du kontakte leder: marianne.klouman@modum-bad.no

For våre kurs- og samtalegjester:

Klikk på “+” for mer informasjon om hvert av våre kurs- og samtalesteder:

Kildehuset

Vi følger helsemyndighetenes smittevernanbefalinger, og ber også våre gjester om å følge dem ved ankomst og under opphold hos oss.

Villa Sana

Vi følger helsemyndighetenes smittevernanbefalinger, og ber også våre gjester om å følge dem ved ankomst og under opphold hos oss.

Institutt for Sjelesorg

OBS: Vi ønsker at alle overnattingsgjester tar koronatest i forkant av et rekreasjonsopphold. Prøvesvaret må ikke være mer enn tre dager gammelt ved ankomst. Personer som er fullvaksinerte (regnes fra én uke etter vaksinedose 2) trenger ikke å teste seg før ankomst.

Vårt gule tiltaksnivå betyr følgende:

– Det er åpnet opp for pårørendebesøk utendørs
– Permisjoner vil kunne gjennomføres etter avtale
– Hjemmetrening og hjemmeuker gjennomføres som normalt
– At vi har delt inn klinisk behandling døgn i fem kohorter
– At alle må sørge for god og hyppig håndhygiene
– At vi har minst én meters avstandsanbefaling – om mulig to meter
– At vi har ekstraordinært renhold på berøringsflater
– At vi har porsjonsvis matservering

Se Folkehelseinstituttets websider for oppdatert informasjon over situasjonen eller ring Helsedirektoratets infotelefon for publikum: 815 55 015. Følg helsemyndighetenes instrukser for å forebygge smitte.