Gode parforhold er ikke bare flaks

DVD-kurs "hvordan få kjærligheten til å vare"

Nyhetsartikkel publisert 07/06/10

 

Samlivssenteret har laget minikurset ”Din for evig”. For første gang kan du nå gjennomføre et samlivskurs i din egen stue. Rimeligere og mer fleksibelt kan det antagelig ikke bli.

 

Hvorfor klarer noen å leve godt sammen? Hva er det som gjør at andre forhold mislykkes? Det handler neppe om at de harmoniske parene ikke har konflikter. Men det handler mye om kommunikasjon og om hvordan man behandler hverandre når konfliktene oppstår. Er det med raushet og ønske om å komme hverandre i møte, eller er det med anklager og ønske om å vinne?

Vi møter Kåre (Mads Henning Jørgensen) og Louise (Kristin Zachariassen) som har vært sammen noen år. Som de fleste par startet de sitt samliv med en romantisk drøm om at de skulle leve sammen for alltid. Så ble de tatt av hverdagen. Romantiske pikniker ble erstattet av fiskepinner og poteter. Mye ble vane, og bagateller ble konfliktstoff. Nå ser de med latter og overbærenhet tilbake på gode og dårlige perioder i sitt liv sammen. Hva gjorde at de kom seg gjennom vanskelige tider? Og hvor går veien videre?

Din for evig? er et mini samlivskurs til hjemmebruk. Gjennom filmen og medfølgende kurshefte kan dere få innspill til å takle utfordringer på en slik måte at de ikke får ødelegge forholdet deres. Din for evig? bygger på det forskningsbaserte samlivsprogrammet PREP. Filmen varer i ca 20 min.

Pris: kr. 299,- (+ porto)

 

Bestill  i Nettbutikken.
 

Share Button
Print Friendly and PDF