Ola Bremnes

Den landskjente trubaduren fra nord byr på en lun, uhøytidelig, engasjerende og underholdende konsert sammen med gitarist og bassist onsdag 10. februar.

Ola Bremnes

Låtskriver og visesanger Ola Bremnes har gitt oss mang en flott vise. Onsdag 10. februar opptrer han i Festsalen. Foto: Øyvind Arvola

Publikum får høre og oppleve en sangskriver og forteller, som mange mener bare blir bedre og bedre med årene. Han vil øse av sitt rikholdige repertoar med sanger  som Mi Pia, Folk i husan, Har du fyr, og flere sanger fra sin hittil siste plate Molo (2015).

Ola Bremnes er også kjent som en av landets fremste tolkere av den fargerike barokkpoeten Petter Dass. Han har tonesatt flere av dikterprestens vers, gitt ut bøker og plater og hatt over 200 konserter landet rundt.

I de senere årene har artister som Moddi, Agnete Johnsen, Maria  Haukaas Mittet, Hekla Stålstrenga med flere oppdaget og brukt  sangene til Ola.

Ola er eldste bror i den kjente søskenflokken Bremnes. Siden debuten i 1980 har han skrevet flere hundre sanger. De handler både om små og store ting i livet, gjerne satt i en humoristisk sammenheng. På den siste plata, MOLO, kretser flere av tekstene om beskyttelse.

En konsertkveld med Ola Bremnes betyr en lun, uhøytidelig,  engasjerende og underholdende opplevelse.

Dato:  Onsdag 10. februar
Tid:     Kl. 19.30
Sted:  Festsalen

Billettpris: kr. 250,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (Mandag til fredag – kl. 10.00 – 15.30)
Billetter kan kjøpes ved inngangen

 

Share Button
Print Friendly and PDF