Lars Martin Myhre

Lars Martin Myhre har hatt en mangfoldig karriere. Den 7. mars står han på scenen i Festsalen.

Lars Martin Myhre (foto: Cedric Acher).

Du har helt sikkert hørt sanger av Lars Martin Myhre, enten de har vært fra hans 31 år lange samarbeid med Odd Børretzen eller fra noen av hans soloplater. Sanger som ”Deja vu”, ”Trøstesang”, ”Hun lignet på en som var pen”, ”Oppbrudd igjen” og ”Skip som møtes i natten” har vært hyppig spilt på NRK.

Lars Martin omtales ofte som en ”melodiens mester”. I år er det 43 år siden han begynte med musikk på heltid. Han har hatt en mangfoldig karriere: Han har komponert film- og teatermusikk, han har deltatt på nærmere 70 plater, han har samarbeidet med utallige andre artister (bl.a. Arild Nyquist, Palle Mikkelborg, og Halvdan Sivertsen), mottatt fire Spellemannpriser og oppnådd et platesalg på nærmere 500 000 enheter. Hans soloplater har fått strålende mottagelse av både publikum og anmeldere, noe som også gjelder hans seneste, ”Hans Majestet” (2016).

Til Modum Bad har Lars Martin Myhre med seg Terje Johann-esen på gitar og trompet – en strålende musiker som har jobbet med noen av våre fremste artister.

Dag:   onsdag 7. mars
Tid:     kl. 19.30
Sted:  Festsalen

Billettpris: kr. 250,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (mandag til fredag kl. 10.00 – 15.30).
Billetter kan også kjøpes ved inngangen.

Share Button
Print Friendly and PDF