Julekonsert: Helge Harila med band

Det blir julemarked, julegrøt og julekonsert denne kvelden i desember. Overskudd fra konserten og inntektene fra julemarkedet går til foreldreløse barn og voldtatte kvinner i det østlige Kongo.

Kulturleder Helge Harila holder årets julekonsert i Festsalen.

I årets julekonsert er det Modum Bads egen kulturleder Helge Harila, som sammen med sitt band vil skape en varm og nær stemning. Med seg i bandet har han Jan Ekornrud (bass), Helge Nysted (piano), Trym Gjermundbo (trommer) og Madeleine Ossum (fiolin). Det samme bandet holdt også konsert i Olavskirken i november 2016. Denne gangen blir det en ren julekonsert. Konserten vil være en god blanding av våre kjære og gamle julesanger samt nyskrevne sanger.

I forkant av konserten legges det til rette for julemarked til inntekt for JOIN good forces som Modum Bad samarbeider med i Kongo. På markedet selges julegrøt, julekaker, julepynt og det blir mulighet til å sikre seg flotte julegaver.

– Å knytte julekonserten opp mot Modum Bads Kongo-prosjekt, gir stor mening. Det er derfor med stor glede vi slår sammen julemarkedet og julekonserten i år, sier Harila. Overskuddet fra konserten, og inntektene fra julemarkedet går til foreldreløse barn og voldtatte kvinner i det østlige Kongo. Julemarkedet starter kl 17.30 i Café Thaulow.

Dato:  onsdag 13. desember
Tid:     kl. 19.30 (Julemarkedet starter kl 17.30. Mulighet for å kjøpe julegrøt)
Sted:  Festsalen

Billettpris: kr. 290,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (mandag til fredag kl. 10.00 – 15.30)
Billetter kan kjøpes ved inngangen

Share Button
Print Friendly and PDF