Ingvild Koksvik med musikere

Ingvild Koksvik er enda en nykommer som presenteres dette semesteret. Med seg på scenen har hun Lars Jakob Rudjord og Vegar Vårdal. For denne konserten er det mulig å kjøpe E-billett.

Med sin stemmeprakt, samt sterke melodier og tekster som berører, har Ingvild Koksvik de siste årene sunget seg inn i hjertene til et stadig større publikum. Inspirert av havet og den forblåste Lista-halvøya hvor hun bor, ga hun i 2016 ut den kritikerroste platen «Og sangen kom fra havet». Musikken er både vakker og personlig, og bærer preg av å ha blitt til på Sørlandet.

I denne konserten har Ingvild Koksvik med seg to dyktige musikere. Lars Jakob Rudjord, sørlending med en fot i jazzen og en fot i egen instrumentalmusikk, spiller piano, keyboards og synther. Fiolinist og hardingfelespiller Vegar Vårdal tar med seg sin påvirkning fra norsk folkemusikk og moderne samtidsmusikk inn i ensemblet. Vi får høre flere av Ingvilds sterke sanger, men også instrumentallåter, samt noen folketoner. Siden denne konserten er tett innpå jul og advent vil vi kanskje også få presentert en og annen julesang.

Dag:    28. november
Tid:     kl. 19.30
Sted:  Festsalen

NYHET!
Online bestilling av billetter til Festsalen!

VI har inngått et samarbeid med Modum Kulturhus og til denne konserten er det mulig å kjøpe E-billett. Klikk her for kjøp av billett

Det er også mulig med forhåndsbestilling av billetter på telefon, som før: 32 74 97 00 (mandag til fredag kl. 10.00 – 15.30).
Billetter kan også kjøpes ved inngangen.

Share Button
Print Friendly and PDF