Espen Eriksen trio

Espen Eriksen trio har på kort tid fått en sterk posisjon i den internasjonale jazzverden. Nå entrer trioen scenen i Festsalen.

Trioen består av Espen Eriksen (piano/komposisjon), Lars Tormod Jenset (bass) og Andreas Bye (trommer). De tre musikerne har et tett samspill med effektiv bruk av dynamikk. Samtidig har trioen en «less is more»-tilnærming i arrangementene sine, og fremfører relativt korte, men formfullendte låter. Musikken de fremfører er lyrisk, vakker og melodisk, og kan trygt plasseres i en skandinavisk tradisjon med innslag av folkemusikk og melankoli fra de dype skoger.
Trioen har gitt ut tre plater på det norske plateselskapet Rune Grammofon. De har blitt hyllet av tunge internasjonale medier som for eksempel BBC, The Independent og KulturSpiegel. Espen Eriksen trio har turnert i 13 land på tre kontinenter.

Det er første gang Espen Eriksen trio besøker Festsalen på Modum Bad. Det er med stor glede vi presenterer denne trioen som allerede har fått et sterkt navn, og som har levert en rekke flotte prestasjoner hva gjelder innspillinger og konserter.

Dato:  tirsdag 10. oktober
Tid:     kl. 19.30
Sted:  Festsalen

Billettpris: kr. 250,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (mandag til fredag kl. 10.00 – 15.30)
Billetter kan kjøpes ved inngangen

Share Button
Print Friendly and PDF