Erlend Skomsvoll

Erlend Skomsvoll ble hedret med utmerkelsen fylkeskunstner i Buskerud i 2017. Den 25. april blir han å høre i Festsalen.

Erlend Skomsvoll (Foto: Anders Lien)

Sist gang Erlend Skomsvoll var på scenen i Festsalen, var med det kritikerroste ensemblet Come Shine i 2017. En kort stund etter dette ble han hedret med utmerkelsen fylkeskunstner i Buskerud. I den forbindelse utga Skomsvoll en soloplate som ble spilt inn i Rainbow studio.

Innholdet i konserten vil være fra nettopp denne ferske innspillingen, men også musikk fra den tiden han har vært bosatt i Modum. Erlend Skomsvoll har samarbeidet med en rekke musikere og artister opp gjennom årene. Han vil i konserten også trekke frem noen highlights fra disse samarbeidsprosjektene, det være seg med Arve Tellefsen, Come Shine, hyllest til Nora Brockstedt, Kaizers Orchestra, Chick Corea samt KORK.

Denne konserten blir på mange måter en hyllest til Erlend Skomsvoll og hans etter hvert lange karriere som musiker og komponist i Norge.  Å ha en slik kapasitet boende i nabolaget er verd å fremheve og hylle.

Dag:    25. april
Tid:     kl. 19.30
Sted:  Festsalen

Billettpris: kr. 250,- Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (mandag til fredag kl. 10.00 – 15.30).
Billetter kan også kjøpes ved inngangen

Share Button
Print Friendly and PDF