Elin Furubotn og Torbjørn Økland

I oktober slapp Elin Furubotn sitt syvende album "Ikkje gå deg vill". Nå kommer hun og Torbjørn Økland til Festsalen på Modum Bad.

Elin Furubotn har besøkt Modum Bad og Festsalen to ganger tidligere. Nå kommer hun sammen med Torbjørn Økland (tidligere Vamp).

Det er nesten tre år siden Elin Furubotn ga ut sitt forrige album med Stavanger Symfoniorkester. Duetten «Så lett det kan ver» med Morten Abel, ble en stor sommerhit. I oktober kom hun med utgivelsen «Ikkje gå deg vill», som er hennes syvende album .

Albumet er skrevet i ei gammel skrivestue i fjelldalen i Sirdal, der hun også tilbrakte mesteparten av barndommen. Albumet bærer tydelig preg av naturen, hvor fjellene og elva er inspirasjonskilder for melodiene.

Elin Furubotn befester sin posisjon som en folkekjær artist. Hun har turnert i både inn- og utland og er godt kjent for mange fra mye spilletid på NRK P1. Elin skriver alle låtene selv og skildrer gjerne den underfundige hverdagen som treffer oss alle i så mange fasetter. Med iørefallende melodier og en særegen stemme serverer hun både humor og alvor for sitt publikum.

Dato:  tirsdag 21. november
Tid:     kl. 19.30
Sted:  Festsalen

Billettpris: kr. 250,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (mandag til fredag kl. 10.00 – 15.30)
Billetter kan kjøpes ved inngangen

Share Button
Print Friendly and PDF